dilluns, 25 de gener del 2010

CURSA SOCIAL TORROELLA DE MONTGRI-L'ESTARTIT


El nostre amic Dani Reyes, ahir diumenge 24 de gener va celebrar la seva 1ª carrera despres de 5 anys de silenci participant en la 1ª cursa social del 2010 organitzada per el club ciclista Impuls Medes Bike.
Hi havia 129 inscrits, en Dani despres del seu nou debut va quedar 10é de la general i 3é de la seva categoria Elit.
Moltes felicitats Dani, ets un campió.

Ahir els membres de Biciamics varen col·laborar en la cursa social de Torroella de Montgrí-L'Estartit, tret d'en Josep Mª Sunyer que tenia de fer el seu entrenament ja que aquest any no té l'objectiu del "Trenca l'os", però té la motivació per veure si pot deixar a en Felix Perez que esta visquent una segona juventut (com tots).

A la Tonyi la varem veure molt fatiga, creiem que es perque surt massa en bicicleta i hauria de plantejar-se en deixar de surtir els caps de setmana (un consell de client). Per cent ahir vas fer una gran feina ajudant a les inscripcions.

Moltes gracies per la vostra comprensió.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

molt be amic agusti lo del sunyer vols vdir que entrena aquet company
en quan a lo de la tonyi jo ja li he dit com a cosell de un bon amic pero aquesta noia es molt toçuda despres arriba el vespre, i es clar esta cansada i despres rep qui rep ji ji ji ji ji
enric b

DANI REYES ha dit...

Hola companys!!! Gràcies per el vostre suport, ha estat un bon resultat però...això no s'acaba aquí!! He de pujar a dalt de tot!!Una abraçada a aquesta colla d'amics, Josep mª, Enric, Agusi, Ferran,...amb els que em vaig entrenar als inicis de temporada, després de 5 anys sense pujar a una bicicleta.

Ferran ha dit...

Hola Agusti, (client meu) i tu Enric (company), en Ferran encara te per una mica de poder anar amb bici, per lo tant sortire dissabtes i diumenges, i espera que no surti tambe els dies de cada dia, jajjajaja es que tenia mono de bici, i tinc que aprofitar ara que puc.
Tonyi

O´Sensei ha dit...

eso, eso que vui veure amb accio al J.Maria.
que nomes fa que chupa roda!!!
i pensa que aquest any tinc la fo´ça de chaval de 18 anys!!!!