diumenge, 28 de febrer del 2010

Premi Inaguració Elit-Sub-23 ("El Hombre del Mazo!!)

Dani Reyes Gloria 28 de febrero a las 16:57
Hola!!. Quina pallisa!!! Cursa de 138 kms, a on em tingut força vent i des del km 10 el primer port d'uns 6-7 kms. En aquest la primera escapada que a acabat sent el guanyador de la curs, de l'equip Valencia Terra i Mar. Jo no he estat gaire bé, en el primer port (al quilómetre 10) s'ha trencat tot el grup, m'he mantingut al segon grup tot i que durant els darrers quilómetres em pogut enganxar amb el grup principal. A partir del quilómetre 80-90 aproximadament, han hagut intens d'escapada del grup principal, a on s'ha acabat de trenar per segon cop el grup principal. A 30 quilómetres de meta, segon port de 5-6 quilómtres a on m'ha vingut "el hombre del mazo", vaja que he pillat una pajara "del 15". He continuat rodant amb companyia d'uns dels companys del guanyador de l'equip "Valencia- Terra i Mar".
Al quilómetre 110, els àrbitres ens han comunicat que estavem fora de cursa. :-(. El corredor del Valencia i jo, em decidit continua la cursa fins arribar a meta. He arribat MORT!!! Estar clar que falta un entrenament més constant i d'hores. Amb paciència i constancia tinc confiança de que anira força millor. Cal tenir en compte que el meu entrenament actual és Spinning a diàri, excepte el dissabte que puc sortir en carretera. Aquestes curses no són del nivell de les socials, són llarges i amb corredors de nivell. Si no ets constant amb la preparació "pringues". salutacions i ens veiem en el próxim entrenament.

2 comentaris:

Osensei ha dit...

bon dia Dani, si et serveix de consol hem sembla que el hombre del mazo va fer companyia a mes de un!!!! al igual son aquests primers dies de calor!!! que s´ha de veure + sobint.
apa a entrenar!

Anònim ha dit...

Bon dia Dani:
Anims que un dia dolent el te tothom.Ja saps lo que et toca .........maxaca.
Josep Mª