diumenge, 28 de febrer del 2010

Sopar de les BICIAMIGUES






Bones companys, els dia 26 ens varem trobar les dones dels biciamics + la nostra amiga Merce, total 5 dones ( Tonyi, Sacri, Agnes, Merce i Anna Maria) per anar a sopar i despres sortir de festa.
La veritat va ser una nit genial, varem començar riguen i varem acabar riguen, la veritat es que el que més varem fer durant tota la nit va ser riure, riure, riure, criticar una miqueta i continuar riguen.
Varem anar a sopar a Can Joan, bon menjar i bona companyia, ja que teniem el cambre a la nostra disposició per el que ens fes falta, la Tonyi ens va posar les dents llargues explicant les seves vacances a Canaries i varem poder celebrar el seu aniversari brindant amb cava.
Llavors varem anar a "L'enciam" a recordar vells temps, la nostra sorpresa era que feien concert, pero ens varen deixar entrar sense pagar perque erem dones (jejejeje aixó a vosaltres no us pasa), ballar, riure, beure i jugar al futbolin (quina crack esta feta la Tonyi, no hi havia maneres de que deixes marcar un gol) ens ho varem passar d'allò més divertit i la veritat es que ja estem pensant en el proper i no deixa refredar el bon ambient que tenim entre nosaltres.
Que tingueu un bon dia tots ( penseu que per mes sopars que vosaltres feu nosaltres també tenim el nostre permis per realitzar-los).

5 comentaris:

Tonyi ha dit...

Bones companyes i companys jejejej,
com veieu els nostres sopars son mes divertits que els vostres, només cal que mireu les nostres cares per veure lo be que ens ho passem, ens conviden a veure, a entrar gratis als llocs , a tenir durant tota la nit un cambrer només per nosaltres jejejeje va que només es pot dir que som collonudes, un petonarro per vosaltres muaaaaccccc

Anna Maria ha dit...

Bones nois i noies, la veritat es que va ser genial, nomes cal veure els sonriures d'orella a orella que tenim totes, quin fart de riure durant tota la nit, esperem que el dia que surtin els nois també s'atreveixin a publicar la cronica del sopar jejejeje.

Enric i el seu fill ha dit...

Desprès hos queixereu i direu que hos surten arrugues! Perquè el riure es el que provoca i desprès clar, ningu sap l'edad que teniu ( a la alta! jejjejejeej)

Anònim ha dit...

Poder hauren de contractar un goril.la que ens tingui ben informats...............continueu aixis.
Josep Mª

Osensei ha dit...

Teniu que deixar que surtin mes les dones, que si no ja veus el que passa!!!