dissabte, 13 de febrer del 2010

sortida BT agusti i Josep Mª

Mati mogut rebo missatge de l'Enric i em diu que no be (llavors m'informo que ha estat visitant en roca tota la nit), el que anavem, el company Agusti em telefona i decidim cambiar de bicicleta i agafar la de muntanya .Ens trobem a la plaça del lladoner i trobem companys de montanya i carretera, comentant les jugades i sortides. Amb l'Agusti sortim de torroella per la llera de riu direccio cap ulla, verges, jafre, colomers travessem la passera, llavors voltem per aquesta zona i direccio la toscana (en memoria d'en Felix) sortin altre cop a verges, direccio serra de d'aro, gualta, torroella, costat llera del ter fins L'Estartit i tornem direccio torroella. Total unes 2 hores i 45 minuts, aproximadament uns 50 kilometres i com sempre entre 135/140 pulsacions i algunes series fins a 150 pulsacions.



Tot molt be, crec que hem fet una bona feina.

Companys hem d'anar en compte em l'Agusti que j'ha batega com les persones normals. (Enhorabona)

Tambe us faig saber que el company Felix ha sortit mes tard........ per que sera?



Per cert els cangurs hem trobat a faltar el nostre nen (patriarca) que normalment hem deixa .

Estic escriguent amb l'ordinador de la sogre, i els accents no funcionen, no es que el meu catala sigui molt correcta pero algunes paraules en fan mal d'ulls.

2 comentaris:

enric bofill ha dit...

avui si que has entrenat a gust sense tenir que fer de mainadera i sense el teu company osensei que te vigiles , bueno vigili per que quan menos te esperis ens tindras als dos vigilan pas a pas el que fas per no perdret de vista als entrenaments (nomes als entrenaments , a les martxas ja et deixerem anar per el teu aire , o sigui que vol dir que ni et veurem)

OSENSEI ha dit...

¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿?????????????????????????????????????????????????¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿????????????????????????????????????????????????