diumenge, 14 de març del 2010

sortida del14 de març 2010





Avui em sortit del paseig 12 ciclistes direccio cap a Roses.
El maquina Sunyer(intrectable), el Marcel , l'Agusti, el Ferran(ja comença a ser normal de bon rotllo),el Narcis N , el Toni, el Felix, el Benitez,el Ramon C, el Jacint,el Marc B, i jo.
Em anat cap Albons, quan em arribat al Camp dels Pilans se ha afegit el Bruges per seguir cap als camings on hi ha hagut alguna apretada per part de dues maquinas el Felix i el Benitez (ja que ells arriban a Sant Pere an reculat per anar a buscar els cotxes per anar a Banyoles a veure la cursa).Els amics Jacint , Marc , i Ramon tambe ens han deixat a l'altre rotonda per anar amb bici fins a Banyoles.
Al arribar a la rotonda de Castello el Josep B ha reculat degut a que encara no esta del tot be de la lesio del braç (esperem que es vagui recuperant be).
Em seguit cap a Roses per anar pujan cap al Pani i quan em sigut al creuement de Cadaques al nostre ilustre inspector de vidres se ha enrecordat que debia pasar una revisio al poble, i be tots cap alla amb un somriure de urellaa urella (je je je ), cal destacar que tota la estona hi ha hagut unes vistes presiosas degut a la neu ; una vegada arribat a baix a Cadaques em fet la foto de rigor i cap a dalt (cal dir que el mon es ple de desagraits ja que hi habia un que pàgaba el cafe i ningu ha vulgut).
Tot seguit ens em disposat a pujar i tornar per el mateix cami (quasi per que no se qui se ha pensat que anabam a fer ciclocros i el unic que esta interesat es el meu soci);pesan per Empuria Brava em atrapat un triatleta que esta preperan la ironman i se ha ajuntat amb nosaltres i em anat fent relleus que han anat molt be per tots .
Avui cas excepcional amb el nostre amic Josep Mª molt de estona al davant(ja ja ja que et pensabas que no diria res avui . ey de bon rotllo ).
Tornan em trobat una parella a Sant Marti que habian sortit de Llafranc i ja habian rebentat dues vegades (i aixo que han atrebesat el desert del Gobi nomes amb un rebenton , pero nomes portaban una camera , collons quina manera de anar per el mont els hi em donat un cop de ma (les palancas no eran el seu fort )i el Toni els ha deixat 2 partxes .
Despres de tot el enrenou em despedit al nostre amic triatleta a l'Escala i em segit cap a Torroella i acabar amb uns 115 kmts , alguns amb 10 o 12 mes per que viuen als barris de la periferia de Torroella (ja ja ja )de bon rotllo .
Cal destacar la bona forma del Ferran i del Narcis N.
Els companys de montanya avui anaban per el Montgri a netejar camins i corriols (no se que pasaba pero he vist pocas eines per molta gent, poques motxiles per portar )
Bueno diumenge una bona colla anem a la marxa de Vilafranca (terres de vi i cava ) per començar la temporada .

1 comentari:

Núria i Pep ha dit...

Èpali Biciamics!

La propera vegada que vingem per aquí ja us avisarem... no sigui cas que tornem a tenir reventons...

PD: per cert ja hem comprat parxes autoadhesius!!

Salut i Kms!

Núria i Pep