dilluns, 26 d’abril del 2010

sortida 25 d'abril rocacorba

Avui em sortit a les 8 del mati del paseig 8 ciclistes .
El maquina Sunyer ,l'Agusti, en Ferran, en Tomas , en Daniel, Pascal, la Brigitte,i jo.
Hem anat direccio cap a Medinya, cornella i seguit cap a Banyoles on hem començat a pujar a Rocacorba cadascú al seu ritme , arriban primer en Sunyer, Pascal,Agusti,Tomas ,Brigitte,Ferran i jo ;en Daniel s'ha esperat a la font (es l' unic que te mes seny ) ja ho diuen que la veterenia es un grau.
Despres hem baixat i els tres mosqueters (els primers en arribar a dalt ,han anat a recordar vells temps a veure el collell , mentres la resta hem anat a menjar alguna que altre barreta energetica (tipo Daniel ).
al acabar hem començat a tirar cap a casa i els altres estaban vinguen (eran a Banyoles ) i ens atraparien amb un obrir i tencar de ulls (pero dues maquines del carrilet s'han posat endevant a tirar per posar-lis la cosa una mica mes dificil ) i en Ferran ens a tingut que frenar, si no ho haguesim aconsegui,t pero ens hem esperat a Sant Jordi.
Tornant cap a Torroella hem deixat  l'Agusti a Sant Jordi que li feia molt de malt el genoll i a trucat a l'Anna que el anes a buscar .
Hem seguit amb el ritme les dues mateixes maquinas, i el MAQUINA com que no podia aguantar el frenetic ritme, imposat per dos experts ciclistes, (no ens falta avia) a llençat el bido de l'aigua per tenir la excusa de afluixar ja ja ja!.
Despres hem seguit fent relleus com deu mana (nomes surten be quan venen aquesta gent (quins collons serem burros ),amb un plis plas hem sigut a Torroella sense enterar-nos a 35 i pico amb vent de cares .
Esperem que algun entreni una mica mes per poder seguir una mica el ritme del grup i no hagui de buscar excuses eh eh eh (no va per tu Agusti )
Fins una altre i recordeu diumenge POTSER Mare de Deu del Mont i sobretot companys i amics
DE BON ROTLLO