divendres, 2 d’abril del 2010

sortida de divendres sant

Avui em sortit de la plaça del LLadoner a les 8 i 30 passats (no ni 1 minut mes ,se ha de esser mes puntual )
Eram 10 ciclistas(ho dic per les bicicletas ); el maquina Sunyer (creador de les rutes ),el super maquina Osensei , el maquinon Agusti ,el ja recuperat 120 % Ferran, el nostre amic del Sant Andreu,el pesa camions Javi, el inimitable Jordi M ( el jorge ), dos amics seus i jo .
La ruta ja la sabeu esta penjada al blog ,com a anecdotas , com sempre el nostre amic Osensei amb la ajuda del Jordi ens a marcat un ritme "guay" del Emporda ,alguns amb el ganxo i treballs a seguir , altres sobradisims , com sempre el "ultimo de la fila ja os ho popdeu imaginar",
Com altre anecdota un amic del Jordi a volgut anar a buscar esparrecs a un camp pero deseguida a vist que alla no ni habia hi ha tornat a pujar (un ensurt sense mes precedents ).
Cal dir que a la altura de Bordils emtrobat un Torroellenc afincat a Foixa que torna a agafar la bici ( es el Jordi Sabria "com tira el noi".
El Jordi i els seus dos amics ens an deixat al cruce de Vilopriu i nosaltres em seguit cap a Camallera .
Al final uns 100 kms uns 700 desnivell i 3 hores 30 pedalades , em acabat anat a acompanyar al nostre amic del Sant Andreu i al company Agusti.
La ruta molt be ,cal felicitar al encarregat de fer les rutes " encara que les penja un pel tard" (felicitats company Josep Mª segueix aixi ) .
Fins una altre companys i amics de bici.
(Es prega una mica mes de minuts de puntualitat a la hora de la sortida)
(mes endevant posare fotos)

1 comentari:

Anònim ha dit...

enric ets un cronista de collons, segueix així de puntual no com altres.Falten les fotos no t'hen descuidis.Que vagi be.Compra benzina pel cotxe escombra,oli i neumatics per agafar les curves a tot gas.