dilluns, 5 d’abril del 2010

sortida del dilluns 5 de abril

Avui em sortit 8 ciclistes desde el paseig com ja habiam posat al blog a les 8 hores ,despres de xerrar una mica amb la poca assistencia dels de montanya
(Josep D, Tomas S, i la Clara)em sortit rum cap a Girona pasant per Verges ,Colomers etc , pasant per Medinya , Costa Roja (fins aqui em de felicitar a RENFE que ens ha deixat 2 maquinas de tren "del AVE" (Sunyer i Agusti)i ens an portat fins aqui tota la estona ).
Un copa Sarria em anat cap a Sant Gregori per anar cap a pujar Les Serres ( alla es disputava el 1º premi de montanya del dia ) i com es normal se ha vist la superioritat imposada per el Ferran i el Enric ,despres que el amic Sunyer hagues intentat un atac fallit casi arriban a dalt ( no podia ni parlar , i jo i en Ferran anant xerran del temps que feia ), "es que quan es va sobrat..... ".
Despres em anat cap a Bescano per anar a pujar el segon port del dia (ja menys important que el anterior), era el del Mas LLauder a on el amic Felix a deixat molt clar qui mana ( quan el deixem jo i el Ferran ).
De aqui em baixat cap a Quart a on em començat a pujar els Angels (i el amic Felix a donat la sorpresa del dia ens a retat als guanyadors del 1º port del dia amb la ascencio als Angels ens ha costat lo nostre pero al final l'em fos ( de cames per que de llengua en te per rato "si no que li preguntin al Ferran, que ha dit que la proxima vegada anira amb els de montanya al costat del Fabio" jo quina merda shimano ,i no tindra garantia anaba dient , jo crec que li regalaran una bici nova (per que calli )
Em baixat i el nostre amic Toni quan em sigut a Monells ens ha deixat per anar a pujar a Santa Pellaia ja que no ni ha hagut prou amb arribar 1º a dalt els Angels.
De aqui cap a casa amb uns 126 kms i uns 1000 de desnivell i cal aclarir que si em pujat la mitja a sigut gracias al Osensei .
Premi a la regularitat per dos Ferran i Enric
Premi per la regularitat capdevantera Agusti i Sunyer
Premi metas Volants (de aquellas que no es veuen ) Marcel
Premi a la constancia amb velocitat Felix
Premi port mes llarg Toni
Premi de la ruta Sunyer i Manel (
Que collons premi per tots per esser una colla de amics benhaviguts
Properament posarem fotos.
FINS UNA ALTRE COMPANYS

2 comentaris:

Osensei ha dit...

bona cronica!!!

Paco ha dit...

Veig que tampoc pareu nois..!!!
Aixo de donar premi a tothom esta molt be..!!
Per cert la cursa de carretera que es tenia que fer a Cadaqués s'ha anul·lat,segons m'han dit ,per problemes amb l'ajuntament.(???)
Peró si voleu fer la ruta i veniu per aqui ,m´ho feu saber .Vos faré de guia......si mi voleu...!!!
Salut companys.