diumenge, 30 de maig del 2010

Ja en tenim una mes a les cames

El divendres al mati varem marxar 5 biciamics cap a Graus per fer la marxa de Ports de Ribagorza.
Eram el Marcel,el Agusti,el Ferran, el Sunyer,i jo ,tambe es varen afegir al grup ,pero amb els seus vehicles el Doctor , el Clotas i el Wolf .
Despres de de un bon esmorçar a Torroella varem anar cap dinar a Monzon amb un guia de luxe que es coneix tot el territori nacional, i despres cap a Graus a uns 6 kms abans de arribari teniem el camping on habiam reservat 2 bungalows ,i despres de descarregar els trastos varem anar a buscar els dorsals i a fer un vol al poble , una mica mes tard ja ens va trucar el doctor i el Wolf que ja habian arribat i ens varem trobar .
Varem anar a sopar tots plegats una mica de pasta i carn cap a dormi ,el Clotas va arribar a la 1 i pico de la nit i al pobre no li varen deixar ni una manta ,i al Wolf li varen birla el coixi (no se sap qui en tenia dos ) el Agusti temps de copmptar a 5 i roque el Sunyer amb els nervis que se el mengen (no sera per aixo lo del pel )el Ferran que quan comença a engegar el motor de regar no par fins que se li acaba la betsina " i jo de la mes normal ( no necesito avia aaa i no os escolteu les posibles mentides que os poguin dir de mi).Al mati diana de hora per esmorçar a la "taula del Doctor " que la va trobar fascinanta no se per quin motiu, varem menjar unes potingas preparades per el nostre preparador fisic amb recepte escrita i tot "semblaba el arquimides fen un esperiment", el doctor atiforranos de doping " del legal", i vinga cap a Graus amb la bici que falta gent alli ens varem col.locar força endevant lo qual sicologicament ens va fotre molt per que diu en Ferran que al menys ens varen pasar uns 10000 tius al 1 port " lo de contar no es el seu fort ", varem anar fent els diferents ports mes o menys be fins que va arribar el ultim " i tenia banya a mes " alla vaig anar arresogan com vaig poder al costat del meu company Agusti i el Ferran per devant nostre uns mts , el Sunyer ni veurel ni el Wolf ,ni el Doctor ni Marcel i menys al Clotas .
Al final varem arribar com varem poder fent or tots "que no es dificil i el Sunyer que si hagues pogut "se hagues estirat els cabells" de la rampa que li va entra menos malt que diposabam de sevei metge particular i "gratuit"(es por que no hace falta que nos pases la minuta ).
Al acabar la marxa unes cerbeses "varem perdre el compte" i cap al camping a banyar-nos a la piscina , a collons una vegada alli despres de habernos refrescat al Doctor li entra una rampa a una cama i despres a l´altre i el Sunyer que es un bon samarita es oferir a portar-li una pastilla i al aixacar-se uy uy uy uy tambe rampa (nois tant corre per agafar rampas semble els de endesa ).
Solucionats els problemas rampistics cap a sopar ,cordons amb el sopar no se si era la gana de menjar algo decent o es que veritablement estaba tot esquisit, i vinga cap a dormir " a no es varen xupar la sang " .
Al endema al mati el Clotas i el Wolf varen marxar de hora i despres el Doctor , nosaltres varem anar a fotre un bon esmorçar i cap a veura la fira de Benabarre ,comprar 4 coses i anar baixan cap a casa paran a dinar i despres per rematar un toc al plata "cosa tradicional a les nostres sortidas .
Felicitem a tota la organtzacio de la prova per lo be que a anat tot desde el primer al ultim voluntaris ,guardia civil (que son molt profesionals ) i tota la organtzacio i al poble i comarca per el paisatge que tenen .
AAAA al final varem trobar les cabres del Clotas a Benabarre ,ja les varen poder tancar al final ( mirar fotos).
Nomes dir que varem pasar un fi de setmana amb uns companys de luxe i poder pedelar amb tots ells alguna altre vegada i si algu pot anar a visitar aquella zona que no ho dupti que es molt maca .

10 comentaris:

Ferran ha dit...

al llegir aquesta crònica, he decidit tornar a fer aquesta sortida el proper any amb vosaltres, salut companys!

Tonyi ha dit...

Felicitats a tots, m'agrada molt el vostre esperit de companys, però amb dones seria molt i molt millor, petons per tots vosaltres per que sou collonuts.

ines ha dit...

veig que us ho heu passat d'allò més be, però com diu la Tonyi, a veure si ens inviteu.

Anònim ha dit...

estic d´acord amb les dones!

Anònim ha dit...

Osensei, estic d´acord amb les dones.

Anònim ha dit...

tomas.

em feu tanta enveja que a partir d'ara al vaure-os em pensarè si us saludo o no...... ggggrrrrrrr... espero poder-me enganxar amb vosaltres potser el proper any..... una abraçada a tothomm i moltes feliçitats... sou collunuts... ( ala a por otra)...

Carlos Sáenz ha dit...

He fet una petita cronica al blog dels Dupont http://hfteam.blogspot.com/
Si no em tranco les dues cames, l'any que ve seré també amb vosaltres.

Anònim ha dit...

Wolf ha dit:
Gràcies a tots per la bona companyia i la cama. I perdoneu la meva marxa sense despedir-me de tots però la familia m'esperava. Ara veient les fotos sé on vareu estar. ;#))) A veure si em deixen tornar a fer aquesta marxa tant i tant maca l'any que ve. Records a tots! Ens veiem en la carrtera.

Anònim ha dit...

Wolf ha dit:
Ah, i si us interessa hi trobeu el track de GPS d'aquesta marxa (i de moltes rutes més) a la meva página de Wikiloc: http://es.wikiloc.com/wikiloc/user.do?name=Llop

anna maria ha dit...

Ja veig que us ho vareu passar d'allò mes divertit, pero si repetiu que sigui també amb nosaltres i així passar-ho tots d'allo més bé amb la familia, moltes felicitats a tots per els ors que heu aconseguits i que continue sempre així.
Salut