dilluns, 10 de maig del 2010

terra de remenses

Bones companys i amics aquet diumenge em anat una bona colla a fer la marxa de terra de remenses a Sant Esteva des Bass.
Eram la colla de biciamics mes molta colla de impulsos del montgri i altres coneguts del club ,intentare anomenarlos dels que men recordi .
El Sunyer,el Ferran,el Agusti,el Marcel,el Juan C,la Natalia,el Mamut,el Lluis Fa (el bueno),el Pere C,el Perdi
El Sarquella petit,el Narcis N,(que son els unics que van tenir "lo que hay que tener" per fer la llarga i el de Bilbao tambe i el amic i company Josep Clotas tambe va fer la llarga amb un temps de escandol crec que unes 5 hores 40 minuts )la Nuri L,el Barba,el Cateura,el Cram,el Wolf,el Doctor,el Mias,el Pere H (rana), el Jep, la Silvia,i molts altres coneguts de molts de club del club de Banyoles, del sant Andreu,etc etc.
Varem sortir a les 6 del mati de Torroella (a alguns se li varen enganxar els llençons)pero varem sortir puntuals, varem arribar molt be de temps per poder fer pipis i tot ; ens varem posar a la sortida no gaire ben col.locats pero varem anar adelantan molta gent ;vam pujar cap sa costa al nostre ritme i varem arribar a dalt a on va començar a ploure fins a Ripoll, seguin per pujar a coll de Canes on en Mamut estaba perat per que no se li mulles la bici nova (no sigui que se encongueixi
),varem arribar a dalt i vam començar a baixar i fotre una mica de canya per poder arribar a la hora dinar (cosa que va anar molt be al restaurant hostalets de Hostalets den bas) varem arribar els dos avis (Ferran i jo ) amb 3 hores 12 (varem fer or ) que ja ni ha prou , els nostres companys ja eran tots alla (o quasi tots).
En general una molt bona jornada tret de la pluja que ens va fer la gitsa.
Desde aqui voldria demanar als conductors de Cotxes que se haurien de consensiar una mica mes dels ciclistes i no anar per el mont amb tanta agrasibitat i menys un dia de festa.
Fins diumenge a les Goges
P.D
El meu amic i company Sunyer va esser el primer de arribar de tots nosaltres ( no ni ha per menos ¿sera el seient de provas que porta?. ha i el Agusti molt be tambe.
Vinga fins una altre i sobretot de bon rotllo

3 comentaris:

tati ha dit...

En Narcís diu que som uns valents però jo dic que som uns inconscients per fer la llarga. Felicitats a tots els mongrineros i a tots els impulsos.

Paco ha dit...

Enhorabona valents..!!

enricb ha dit...

enhorabona per en Josep Clotas que va fer un temps collunut de la llarga