dissabte, 3 de juliol del 2010

divendres de sopar

Ahir divendres varem anar un grupet de biciamics a sopar ,ens va fallar gent per diversos problemas com el Marcel que no estaba prou fi degut a una caiguda que va patir el disabte abans i el qual la obligat a portar un collari ,esperem desde aqui que es millori ,el Doctor tampoc va poder venir ja que tenia familiars.
Voliam anar a can Costa al Pont del pricep pero eratencat i varem dicidir anar a Bascara a can Carles i la veritat es que xapo un 10 " menys mal que en aquet poble hi ha algo de bo " eh Ferran .
Despres varem anar a fer algun toc per Figueras aauauauau, a on un noi ens va voler fer una demostracio de ballar brikdance i li va sortir una mica malament, bueno despres capo a casa que hi falta gent que al endema se ha de anar a treballar (alguns se han aixecat una mica mes tard "gentilesa de le seva dona "(algo voldra cuidadin que els favors es pagan cars je je je .
vinga ens veiem a pedelar diumenge i espero que tots us hagiu conectat telepaticament amb el Sunyer "incluit ell " per el maillot .