dilluns, 12 de juliol del 2010

sopar de algun biciamic i algun amic

Divendres varem decidir fer un sopar una colla per inagurar el hort despres de molts anys (en casa del herrero cuchara de palo).
Varem anar a comprar un porquet i apa a jalar , varem tenir uns cuiners excepcionals igualment unes camareras de excepcio, tothom va currar (menys jo que dirigia , per que algu ha de mandar noooo.
Varem pasar una velada molt tranquila amb una companyia molt bona ,tambe varem trobar a faltar algun que no va poder venir, tambe varem tenir la companyia dels nens (ja que ni ha algun de pare que diu que no fan bondat i la veritat es que tots son uns angelets ,no sera que aquets pares es miran al mirall) eeee ho es que es cosa del pel.... de bon rotllo
Al endema varen anar a fer la ruta de Cadaques (ells ) jo vaig anar a banyar-me a les 6 del mati ja era a l'aigua (un que no te un pel de tonto i es va ensumar que hi hauria guerra .
No puc posar cronica per que jo no hi era pero se ho varen pasar de allo mes be ,per lo que me han dit, molt de ritme i i una mitjana de 32 i a esmorçar a Albons (si voleu podeu mirar la cronica del CLUB CICLISTA MONTGRI .