diumenge, 18 de juliol del 2010

sortida del 18 de juliol

Em sortit uns 32 ciclistas mes o menys (imposible recorda tots els noms "ni ha de molt dificils de pronuncia "), mencionare els que me enrecordo.
El Felix i el seu company Beringui(soposot que se escriu aixi ),el Jordi i el Beni,el Amat i la companya amb el tandem (que ha rebentat dos vegades ),el Sunyer i el Agusti, el Daniel i el Louis, el Wolf,el Dani i el Toni ,el Ferran,el Lluis D,el Doctor,el Lluis Pages ,el "Time", el Lluis Pontos,el Quico de Capdevanol,molts de GUIRIS ,els que em deixo i jo .tambe hi habia uns altres grupets com els dels veteranos que els em trobat esmorçan a la Bisbal i el grupet del David pare i David junior la merce i algu mes .
Jo habia arribat al punt (jo que habia fet el sorno per veura si men lliurava ja que a mar no si podia anar tampoc )ja sortian hi ha un ritme maco cap a direccio Palamos amb vent de popa(el metge estaba content per no conexia aquet vent nomes coneix el putoviento de caras )al arribar a Palamos primer reventon el tandem ,arreglem i apa tornemi fins anar a pujar cap a Romanya tothom al seu ritme (avui han coronat els primers el Daniel i el Louis), baixan Romanya el tandem tornar a reventar despres ens em posat a pujar la Ganga a un ritme molt alegre i de cop i volta (que ens ha pasat un avio ,un formula 1, o el Contador ) no senyors era el Lluis Pages amb 2 o 3 altres que pujaban a un ritme de tour ,aixo desanima a quansevol ,jo que avui pujaba alegre .A dalt ens an deixat una colla entre ells el Doctor (que ja que no treballa ningu al menys ho fa ell ja que li han rebaixat el sou )"maldito ZP"
El Daniel ha reventat pujant la Ganga i el esperat mentres el Sunyer i Ferran an anat a ajudarlo , em fet algunas fotos a dant la Ganga , i apa somi uns 14 em anat a esmorçar a Monells (per ultima vegada ,collons quina clavada que ens an futut , hi aixo que no em trencat res ni em demanat el "completo ".
Despres de esmorçar em agafat direccio cap a Corça ,Casavells , Parlaba i cap a Torroella fent uns relleus molt ben fets no ens em adonat i eram a casa .
Cal destacar que ha estat una sortida molt maca i una molt bona companyia.
Podeu deixar tots els comentaris que volgueu mentres no falteu el respecte a ningu.

4 comentaris:

Wolf ha dit...

Gràcies, Enric. Sí, bona sortida i molt bona companyía! Fins el diumenge que ve. Pots pujar-hi les fotos? Records, Wolf!

Anònim ha dit...

Molt be enric,espero que to hagis passat molt be.I no et facis pregar tant.
Josep Mª

Amat Artigas Personal Blog ha dit...

Na embolicant companys, el proper dia intentarem no punxar. Una abraçada desde l´Estartit! Amat & Mónica.

Carlos Sáenz ha dit...

Enric: No habia podido leer la cronica hasta hoy. Eres un crack, escribiendo cronicas y en todo lo demas... Nos vemos el domingo con el maillot de la Remences,. ¿O era el de la Quebranta? Bueno, iré en pelotas y asi seguro que acierto