diumenge, 29 d’agost del 2010

Passejada del 29/08/10



Sense els bons narradors oficials, me toca a mi fer el relat del mati de diumenge; nomes 4 paraules.
La mare quils va pari! 
Aixo es el que anat pensant tot el matí.
Nomes érem: el Sr.. tàndem,( Mònica i Amat), L'Agustí, en Wolf, en Jordi de la copisteria, J.MªSuñer i jo, l'ultim, com tota la ruta.
Lleugera brisa de tots costats, pugem Sta. Pellaia i els Àngels, baixem i arribem a Torroella, aixis de rapit;
son 90 kms. mitjana de 28 ajudats per la brisa.
 A L'arribada hem parat a fer un trago,  només en aquest moment es quan he vist qui eren els meus companys de ruta, per que fins ara no havia ocasió de passar davant d'ells.
L'Enric es un dels mooolts companys que avui ens han fallat,   Peró es el meu company de pujades i avui he pujat sense radio al costat .     Enriccc! la festa a les nits es per el jovent!

3 comentaris:

Amat Artigas Personal Blog ha dit...

Sortides com les d´avui són les que fan familia. Pocs peró ben avinguts, quina qualitat humana de tots! Ens veiem a la propera! Stellina & Amatstrong.

ENRIC ha dit...

AIXI ME AGRADA QUE TINGEM MES COMENTARISTES ,A VEURA SI ENS HI NO SEACABA AQUI ,EN QUAN A LA SORTIDA VEIG QUE HI HA BON ROTLLO , HA FERRANNO HYAS TINGUT RADIO PERO AQUESTA TAMPOC ET DEMANA GARANTIAS EH EH JE JE JE, VINGA FINS UNA ALTRE I ESPERO SORTIR ALGUN DIA AQUESTA SETMANA

Wolf ha dit...

100% d'acord...i donen ocasió d'aprendre coses...cadascu lo seu pq 'nobody's perfect' ;#))) Ens veiem el diumenge que ve - dissabte triatló de Banyoles. Si fa bon temps en irè amb bici.