diumenge, 5 de setembre del 2010

Cap de setmana amb familia i bici






Disabte vaig sortir a les 8:00 de Torroella direcció Vallter tot sol ja que l'Anna treballava fins a migdia i llavors va pujar amb el nen fins Villallonga de Ter on l'esperava.
Varen sortir 125 km amb 2600 mts de desnivell acumulat i 6:20 pedalant. Vaig parar a Olot a fer un refrigeri i tot seguit ja vaig continuar fins a trobar la barrera de Vallter. Des de Torroella fins a Setcases vaig tricar 5:03 i fins a Vallter 1:17.
La pujada va ser una mica més dura que l'últim dia ja que hem faltava l'apollo moral del meu company Felix i altresssssssssssssssssssss.
Avui diumenge he sortit a les 10:00, ja que a les 9:00 del mati sortien els corredors de la IV Duatlo de Villallonga, he anat direcció Camprodon per començar a pujar el Coll d'Ares 17 km, quan he estat a dalt he baixat fins a Prat de Mollo per poder girar millor a la rodona de l'entrada del poble i llavors altre vegada cap a dalt 13 km el costat frances es una mica més curt pero més dur i l'asfalt deixa molt a desitjor. Aquesta ruta ha sortit 74 km, 1500 mts desnivell acumulat i 3:25h.
Adjunto els perfils dels dos dies

Salut i fins la propera.

1 comentari:

enric ha dit...

tu si que vales ,quansevol et va al derrera,ets un crac de la bici,
enorabona campio per que se han de tenir molt ben posats per fer-ho tot sol.