dilluns, 13 de setembre del 2010

un tall de la volta

El diumenge varem sortir del paseig uns 40 ciclistes ,uns per fer tota la volta i altres per ferne un tall .
Era la volta al Emporda que copm cada any organitza el nostre amic wolf ,la primera part portavam de soport amb el seu cotxe al tambe amic Juan Clotas.
Era molt maco de veura 40 ciclistes de tots llocs , Montgri , Impulsos ,Baix Ter , del Banyoles, Radical Bikes(que tambe cal a dir que portaban cotxe de soport ), Free Bike , Salicru, Sant Andreu,La Tribu i com no els Biciamics ,ara que TOTS PLEGATS SI QUE ERAM AMICS DE BICI i bon rotllo (espero que em disculpeu si em deixo algun club o colla de amics .
Sense gaires incidencias varem fer (nosaltres )uns 120 kmts i no se qui va acabar pero soposem que molts , al començament a Sant Pere ens varen deixar 3 despres tornan a Castello nosaltres eram uns 6 que varem anar cap a casa com he dit amb uns 120 despres de fer el pani i Sant Pere de Roda .

1 comentari:

wolf ha dit...

Gràcies a tots vosaltres per l'assitencia i la bona companyía. Això és l'essencia del ciclisme!!! Trobareu més fotos a la meva pàgina de Facebook: http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=1217011571
Records a tots!