dimarts, 30 de novembre del 2010

CICLOCROSS CIUTAT DE LLEIDA

Bones amics, ja tenim el 4art Ciclocross realitzat, aquesta vegada va ser a la ciutat de Lleida al costat de les antigues casernes dels militars, on hi ha un circuit per la practica de bicicleta de muntanya.

Varem tenir una temperatura de -3º a l'arribada i de 0º durant la cursa, suposo que les baixes temperatures va ajudar a que no hi hagues gaire afluencia de participants i poguessim quedar en millor lloc.

La cursa va anar bé fins que es fa fer malbé la maneta del canvi i va tenir que relantitzar la velocitat a les baixades, ja que no podia frenar ni tampoc fer gaire força, ni apretar a on tenia que recuperar, pero finalment va ser 11é de la seva categoria amb volta perduda, i ara esta en el lloc 13é de la general.

Us adjunto una adreça d'una pagina web del nostre amic i company Quim Cordoba Master 30, que va col·locar una camara a la seva bicicleta i així poder veure com era el circuit de Lleida.