dilluns, 8 de novembre del 2010

montgri disabte ,sorres el diumenge

El disabte eram el Pepe i jo tots sols , el Ferran treballan (o ho feia veure ),el Josep Mª encara enfadat amb el seu llit , el Agusti descansant per el diumenge anar a fer la 1ª cursa de ciclocros , i els altres ni veurels .
Voliel anar amb el grup de pdlem pero pèr el horari no anava be , ho sigui que tots dos a fer corriols `per el montgri , i va esta prou be encara que cap dels dos te carnet de xerpa ,ens envarem sortir prou be , varem esmorçar a cala nati ,i en total varen sortir uns 40 kmts .
El diumenge el FErran no estaba fi hi tampoc va venir , el Josep mº tampoc ni el Pepe (que tenia un compromis inaludible per desgracia , ho sigui que eram .El pobre Pere (que despres de haber-lo estafat entre tots encara va guanyar 1 euro i mig ),el Josepe (que estaba irreconeixible , no hi habia maneras de baixar be ) el Santi (que estaba molt tapat) ,el Faboses (el hombre 0), el Enric G (que ens va demostrar que esta fort )i jo com sempre anar fent .
varem anar cap a Pals a fer sorresssss i mes sorres i fer liniessss i mes lineass, pasant per la font de la bruixa i anar a esmorçar a Begur on ens varen aixecar una mica la camisa i on en Pere va fer encara negocio despres de plorar una mica (cal a dir que tenim molt de comercial , banquer i altres pero a ningu li sortian els nº .
En fi la sortida molt maca per que vaig passar per uns corriols que no habia fet mai , despres pujada al quermany i cap a casa .

fins una altre salud i bon rotllo