diumenge, 14 de novembre del 2010

CICLOCROSS SANT JOAN DESPI







Bones companys, avui altre vegada toca matinar, no hem tingut prou en tenir que matinar els dies de cada dia per anar a treballar, que els diumenges encara hem de matinar més. A les 7:00 del mati carretera i manta (per el nen que fa fred) i direcció cap a Sant Joan Despi, circuit tancat al costat de TV3.

Per el que hem vist han fet un circuit molt trenca cames, semblava més un laberint que no un circuit, ja que l'unic que veies eren cintes posades per tots els llocs, nomes de surtir tenies una recta força llarga d'asfalt i despres directa al mig del circuit, girant, pujant, baixant, tornar a pujar, girar( quin mareix)i una altre recta de asfalt on tenien que anar d'una punta a l'altre i torna cap al circuit.
Per sort aquesta vegada a sigut sec i la veritat molt maco ja que podies veure tranquilament tot el circuit des de un petit turo.

Els resultats han estat semblants a la setmana pasada, ja que ha entrat al lloc 13er, 21 de la general sense perdre volta.

Esperem que us agradin els videos que hem penjat, encara en falta un altre i el reportage de fotos, però en aquest moment no tinc gaires ganes de pasar-me dues hores més davant l'ordinador, així que demà intentare penjar-ho. Això de tenir que ser reportera grafica la veritat es una mica cansat, pero val la pena ja que son imatges que sempre podrem recordar.

Salut i fins la propera.

Agusti, Victor i una servidora Anna Maria

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Anna ets una currante. Quina rapidesa.
La veritat és que es gracies a vosaltres que quedi constància i amb el temps ho puguem recordar.
Gràcies i salut desde El Pla d'Urgell ;-)
Quim

enric b ha dit...

si no fos per voaltres els acompanyants a aquets nois sels faria molt faixut i cansat o sigui que enhorabona a tots i seguiu aixi amb ilusio que es la ultima cosa que se hauria de perdre
enric bofill