diumenge, 19 de desembre del 2010

ST. JULIA DE VILATORTA CAMPIONAT CATALUNYA

Bones biciamics, avui hem anat a St. Julia de Vilatorta a fer el campionat de Catalunya de Ciclocross, per sort no hem tingut que matinar tant com altres dies, ja que en 1 hora hem estat allà.

Hem passat una mica de fred al arribar, ja que tot estava glaçat, la veritat es que dins del pronostic que havia hagut dies abans no ens ha nevat i ens ha fet un dia genial, ja que el sol ens ha acompanyat en tota la cursa i això ha fet que hi hagues més afluencia de gent.

Aquesta vegada han celebrat tres carreres, la primera on han participat els veterans, femines i cadets, la segona juniors i master 30 i la ultima ha estat de elit, Sub 21 i Sub 23, on ha participat en David Lozano, l'Hermida i en Ventura que normalment no solen venir a aquests aconteixaments, (només esporadicament quan no tenen campionat d'Espanya).

El circuit ha estat genial, sortida recta d'asflat on despres esperaba una pujada una mica puta (on l'unic que l'ha fet amb bici ha sigut en Lozano), han continuat passant per el fang, recta de terra, escales infernals (tot hi això que anava a una ermita) i uns petits salts que tornaven anar fins a meta. Un circuit rapid i dur ( però no tant com el que ens estant preparant per la setmana vinent a Santa Coloma de Farnes).

Avui ha quedat 11é de la seva categoria i ara va 10é de la general, esperem no perdre posicions en aquestes dues curses que queden per acabar aquest campionat.

Esperem que us agradin les fotos que us adjuntem i que arribeu a estimar aquesta modalitat tant com ho fem nosaltres, ja que estem disfrutant molt setmana darrera setmana acompanys de una gent genial i fantastica.

Salutacions i fins la propera

Agusti, Victor i Anna Maria

http://picasaweb.google.com/108366438739005229241/SantJuliaDeVilatorta?feat=directlinkhttp://

1 comentari:

enric bofill ha dit...

ets un crac felicitats i no has de esser tant negatiu i pesimiste "siempre positivo nunca negativo"deia un ,ja ho veus com et vas superan tu mateix, endevant i pedeladas