dimarts, 4 de gener del 2011

FINAL TEMPORADA CICLOCROSS 2010

Bones biciamics, aquest pasat diumenge 2 de gener del 2011 vam anar a Mataro a cel·lebrar la última cursa de la temporada de Ciclocross (ja era hora, aixó de matinar tant no es bó).

Vam sortir de Verges on es esperaven els nostres companys la familia Payet i la familia Aguilera, ham qui hem compartit totes i cada una de les curses que hem realitzat i que ens ho hem passat molt bé.

Varem tenir un dia molt maco, sol, no feia gaire fred i moltissima gent, ja que fins i tot varen anar corredors que no venien des de la primera cursa.

El circuit era força maco, rapid, amb una baixada de terra força llarga i amb la pujada d'asflat que es feia molt dura al pas de les voltes, una petita basa, una pujada que es tenia que fer a peu i uns obstacles per saltar. Havia plogut el dia abans i costava una mica pedelar.

Finalment va quedar 14é de la seva categoria ( tot i estar engripat, ja que va acabar amb una febrada i al llit) i 10é de la general, (gens malament per ser la primera vegada que participa però s'haura de millorar en la propera temporada, així que canya i a pedelar).

Bueno companys, ara quan ja estigui refet d'aquesta grip que el te sense sortir de casa uns quants dies, ja anira amb vosaltres a fer alguna volteta per escalfar altre vegada la maquina oxidada que se l'hi ha quedat.

Salutacions

Agusti, Victor i Anna Maria

http://picasaweb.google.com/108366438739005229241/Mataro?feat=directlink

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé Agusti ets un crac,recuperat,reposa i a tornar-hi que ara començen les altres competicions.M'endesquidava molt bé Ana i Victor continueu aixi.

Josep Mª

Narcís Nogué ha dit...

Felicitats Agustí, molt bon resultat i si t'has divertit cullunut. Ara afluixa una mica que si no, no te podrem seguir.

Anònim ha dit...

no duptava de tu ets un crac espero que et posis bo deseguida i vinguis amb nosaltresa pedelar per pedelar ,pasar bons ratos i divertirnos cosa que tu ja has fet amb el ciclocros que es de lo que es tracta, ara a fer coixiper anar a fer marxas encara que tu ja portas un matalas enric bofill