dilluns, 17 de gener del 2011

ni ha de tot color ¡ I NO ES MACO AIXO!

Avui em sortit 10 ciclistes desde el capravo com va siguen habitual ,un lloc de bona trobada i sense molestar a ningu ,sera el lloc habitual de sortidas i la hora de moment a les 9 .
Eram el Josep Mª,el Ferran ,el nostre company que despres de una bona temporada de ciclocros el Agusti,el Narcis N,el Neil,el noi mes serios i que no li agrada la gresca ni liarla mai el incomparable Osensei,el Toni ,el nostre amic que feia temps que no venia per que estaba perdut per el Montgri correns el Marcel ,el seu germa "petit" Ivan que que promet i jo .
Varem trobar a faltar el acer vasco-aleman que el dia de abans habian anat a fer una fusio a gabatxolandia , i es que no hi ha com esta fort ,pero em penso que varen perdre algun punt "a cas "i diumenge varen tenir que fer penitencia.
varem fer la ruta quasi la penjada deixan sant Jordi i les Olives .
Un total de uns 88 kmts uns 800 de desnivell i unes 3 hores i mitja, en fi una bona sortida per anar agafant la forma uns i anar-se posant mes forts altres .
cuidado amb els radars . no es pot anar tant depresa sort que no porteu matricula.
De sortida de 16 de gener

A les senyores que ho desitgin i algun senyor els nostres amics del club ciclista Sant Jordi han fet un calendari força interesant "sobretot la portada podeu veurel a la seva web o al facebok

5 comentaris:

tati ha dit...

Veig que no pareu. Això està be, molt be, però el dia que vingui espero que m´espereu. Fins aviat.

Paco ha dit...

Lo mismo digo...!!!!

Records des de l'Alt Emporda..!!!

Wolf ha dit...

....efectivament....desprès de la palissa del dissabte ja no em quedaven punts familiars. Havia de reforçar el compte. Ai, ai, ai, anem malament si a principis de la temporada ja no queda marge. A veure si em comporto prou bé aquesta setmana per poder sortir al menys el proper diumenge amb vosaltres. Records i no entreneu gaire!

Osensei ha dit...

Paco ja saps q al grup falta un tio com tu!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Enric ja saps q es tot un plaer!!!