dilluns, 7 de febrer del 2011

com una pinya (una mica madura pero ....)

Diumenge varem sortir 7 ,Ferran,Josep Mº,Agusti,Felix,Toni,Cateura ijo,varem fer la ruta prevista a un ritme normal i tots junts sense fotre pals a ningu ,el Ramon ens va deixar a monells que ja en tenia prou .
Varem anar a pujar a Santa Pellaia per primera vegada aquet any i ho varem fer com un equip tots junts (pero no barrejats ).
Cap a casa amb uns 100 kmts i unes 4 hores de bici ,alguns ja habiam sortit el divendres i el disabte o sigui que ja ni ha prou .
El Felix com sempre un plaer pedalar amb ell ens va delitar amb algun espring a ultima hora,el Josep Mº que li falta entrenar (bido) el Ferran a lo tonto a lo tonto "que si estig fet pols "pujava a Santa Pellaia com si fes el pla de ciurana ",juntament amb el amic Agusti que deu ni do per estar cremat del ciclocros i parlan de ciclocros varem fer un tram de aquet esport a carrec del Felix ,el Toni que ultimament pert la nit per culpa de alguna (palo con gusto no duele)pero en total mlt bon rotllo i a torna-hi la setmana que ve , ha el nostre amic Marcel va venir a saludar-nos a la sortida ,tenia guardia i no va poder venir , "no pot entrenar pobrettttt eh eh ".





De sortida 6 de febrer

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bó Enric ets un artista.
Josep Mª

Anònim ha dit...

I a partir d'ara que tot-hom porti "el pingañillo" sintonizat, que ja som una miqueta grandets per na foten pals.

Josep Mª

Osensei ha dit...

Que dius!!!! Q ja som una miqueta grans???? No vols dir sonotone ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh