dilluns, 14 de febrer del 2011

sortida completa

El disabte ja habiam sortit tres desde Torroella ,el Doctor,el Narcis i jo direccio cap a Santa Pellaia .
Quan varem començar a pujar el Narcis va posar la directe i ja no el varem veure fins a dalt apart del tenteig del Carlos que el va veure de aprop pero era estretegia pura i dura del Narcis per donar dentetes .
Una vegada a dalt varen arribar al rato el Moi ,el Pages i 2 altres ,varem fer la ruta de tornada fins a Torroella amb ells .(fotos al blog del Moi)
El diumenge varem anar a fer la sortida prevista amb molt bon temps per lo que em pogut veure nosaltres alla a la zona no teniam boira com al Baix Emporda .
Varem sortir de Bascara ,"alla on fan els millors calamarçets del alt Emporda" a(a can SALA), varem anar cap a Crespia ,Cabanellas i apa a pujar la mare de deu del Mont i cull.... mare de deu com puja ,fins arribar a al encreuement de Beuda el qual varem baixar "encara que alguns vaguin sobrats i feien pujas -baixas a la pujada i es que no hi ha com estar sobrat.
Despres direccio Besalu, Fontcoberta i tots els repetxons de la marxa de les goges a un ritme de anar fent .
Eram el Ferran ,el Josep Mº(el puja-baixa),el Agusti (el plat gros) ,el Wolf, i jo.
Despres a la arribada el Josep Mº i el Wolf varen marxar i a nosaltres ens esperaba la part mes dura "la calçotada" cull..... que bona ,la salsa de lo millor que he probar "feta per la mare de la dona del Eugeni" no sabem gaires noms pero desde aqui donar-li la enorabona ,i el allioli fet per el Miquel desde aqui donar-li tambe la enorabona per que estaba per "chucar-hi pa" la vetllada animada per el nostre amic Pascual (ja sabem de on ve lo de la familia ), acompanyats per el solter de or "NOIAS QUE ESPEREU QUE COM AQUET NOI NO EN QUEDAN GAIRES "(aixo si no sap planxar eh JORDI ) .
Tots aquets nois del pla acompanyats per les sevas simpaticas parellas i mainada esperem fer algun altre tibreri amb ells , el lloc fantastic per fer celabracions .


2 comentaris:

Wolf ha dit...

Bones. Aqui el track de la ruta per si interessa: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1469081
Records i fins el finde que ve.

Anònim ha dit...

Molt bona sortida.......peró "al loro" aquest Jove(Enric) esta que se surt (sempre queixant-se però avui ens ha fet una demostració de cadéncia,potencia,etc....) !menos mal que no esta bé!.. Si estigues be que pasaria.

Josep Mª