diumenge, 20 de març del 2011

AVUI ELS REPETXONS DELS BURROS

Avui em sortit 6 desde elparking de el caprabo com es habitual eram el Josep Mº ,el Narcis ,el Nil, el Doctor, el nostre company FELIX que ha retornat de fer la andalucia race bike fet un toro i mes fort que mai i la va acabar (aixo deu esser algun punt no )i jo .
Em trobat a faltar a companys com al Ferran que ens ha fet al salt amb les dues rodes a motor ,,el agusti que tenia ganas de anar a fer punts a la neu i altres .
Em anat cap a Gualta on el nostre company Felix a tingut que donar un cop de atencio al maquina per que semblava que anavam de escursio (i es que si no no es el amigo Felix) , depres direccio a Llavia ens em trobat un parent del Zapatero que no teniam molt clar si ens volia deixar passar, despres cap a Parlava, Foixa, Flaça ,Madremanya (on em sentit al cruce dels Angels cantar una gallina o dues ),em enfilat cap als Angels on em vist el retorn de la maquina Sunyer ,i tot pujant cadesqu al seu ritme fins a dalt , ens em trobat la marxa a peu del geige de la pujada als Angels; despres em baixat cap a Quart i a Cassa on el Doctor ens a ensenyat una variant per pujar amb unes pendents considerables , alla a un repetxo abans de trobar la carretera que baixa de Santa Pellaia em vist tambe a un paret del Rajoy (aquet per que estava tencat ), i vinga cap a dalt cada un al seu ritme , com no podia esser de altre manera la maquina devant (no se de que es maquina amb penso que de tocar c.......).
Alla dalt a Santa Pellaia em trobat un noi de Torroella (no recordo el nom es Argenti ) i em anat junts fins a casa.
Al final uns 100 i pico uns 10 mes i uns 10 menos i uns 1000 i pico desnivell ,unes 4 horetas i la feina feta ,esperem les ordres per diumenge que ve ,ara que hi ha la marxa de Sant Jordi i no se que farem ,o posarem al blog.
Molt bona sortida i molt bona companyia i sobretot per el retorn del nostre OSENSEI (aqui hi ha puntuacio no )tambe a regnat molt i molt bon rotllo .


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé Enric, no se qui és el màquina però crec que l'unic màquina ets tu, perquè avui has sortit a passejar. (clar com que surts divendres, dissabte matí a vegades tarda, diumenge matí i diumenge tarda, esclar un es cansa). Jo i en Narcis també em vist una serp , que m'ha fet pensar em en Felix que a vegades i és i a vegades no i és ( de bont rotllo).
Molt bona colla i tot esperant que vinguin els que falten.

Josep Mª

Osensei ha dit...

Gràcies companys!!! A sigut tot un plaer el pedalar al vostre costat s' ha trobat a faltar la companyia del resto dels companys!!! Enric acabo de recuperar tots els punts no????

Anna Maria ha dit...

bones Enric, de tant en tant va bé trencar la rutina i fer alguna cosa divertida amb la familia. Els punts es fan a les competicions i es tenia que anar a cel·lebrar el dia del pare fent alguna cosa diferent a la resta dels dies.
De bon rotllo, hi ha moltes setmanes per surtir a pedelar, així que si te'l robo un cap de setmana no l'hi tinguis en conta.
Salut

Osensei ha dit...

eso, eso q i hagi caliu!!!
de bon rotllo, visca el dia del pare....