dijous, 24 de març del 2011

JA EN TENIM UN ALTRE, FELIÇITEU-LO!

Avui tenim un de la colla "que no es pas moco de pavo" que en fa un any mes a la seva vida pero ciclistament en ha fet 10 menys per que cada dia esta mes fort .
Un noi que es el cervell de la colla , el manager ,el toca pi....., i moltes mes coses "bones totes eh ".
Un noi que es agafa les coses en serio com ha de esser, no com nosaltres que pim pam fuego i despres llufa ,ell no quan diu de entrenar es unic i a la hora de tirar "segons que per que de llençar cosas no " no veguis com pedala.
es el nostre amic JOSEP Mª que avui per no pagar res "aixo si nosaltres varem esmorçar ahir "se na anat a veure si li donant la nacionalitat andorrana (sera per portar-hi els cales )i de paso que no falti a entrenar de amagades de tothom per que no se li vegui el secret (nosaltres tambe te estimem ).
Esperem que te ho pasis molt be aquet dia de aniversari junt amb la teva famili sobretot santa INES "per que per aguantarte ha de esser una santa ".
Ja el podeu trucar que li agrada molt


MOLTES I MOLTES FELICITATS DE PART DE TOTS ELS BICIAMICS I ESPEREM PODER PEDELAR MOLTES I MOLTS KMTS AMB TU

P.D. Hem deduit que aquesta colla de biciamics son tots una colla de............ quarentons i pico!

8 comentaris:

tati ha dit...

Es la colla dels grans ( per l´edat ) biciamics. I que en puguem fer molts més. Felicitats.

Carlos Sáenz ha dit...

Felicidades! Ya me gustaría cumplir los mismos que tú. Pero tengo un par de años más...
Las ardillas y los conejos de Santa Pelaia me preguntan por tí: "Donde está el tipo ese que siempre suele pasar varios minutos antes que tú?" Dicen los muy hijos de p...
Yo les he dicho que pasas tan rápido que ni te ven.
Lo dicho:
Zorionak!!! y que cumplas muchos más-

Tonyi ha dit...

Felicitats guapeton:
Que t'ho passis molt i molt be a Andorra, val la pena celebrar-ho, i sobre tot celebrar.ho molt i molts anys amb les mateixes persones i altres que s'afegiran durant la nostre vida, peró aneu amb compte no vingueu amb un altre mes a la familia jajajja, petons a tots dos.
Tonyi

Anònim ha dit...

MOLTES GRÀCIES A TOTS PER FELICITAR EL MEU "MARIDET".
ENRIC, AIXÒ D'ENTRENAR S'HO AGAFA EN SERIO PER QUÈ, JO AMB EL COTXE A LA COLLADA (EN BAIXADA) NO L'ATRAPAVA. DE CALERS RES DE RES, EL QUE HA FET ES APUNTAR-SE UN "10" AMB MI. QUE BOOOOOOOOO!
CARLOS EN LA COLLADA DE TOSSES LAS VACAS FUERON LO UNICO QUE JOSEP MARIA SE ENCONTRÓ I LAS POBRES COGIERON UN ESGUINCE EN EL CUELLO, DE VERLO PASSAR.
TONYI DE FILLS PER ARA NO EN VULL MES, QUE JA TINC LES MEVES DUES FIERES ( I DEU NI DO!!!).
UN PETONARRO.
INÈS..

Anònim ha dit...

Moltes gracies a tots.I que en podem celebrar molts més.

Salut i Pedalades.
Josep Mª

enric ha dit...

caray nano com tens la dona com te defense i te porta amb un altar ,aixo si tu tambe ets bon noi una mica perepunyetas pero bo ja ja ja.
moltes felicitats a tu i la ines que feu una parella molt maca aixo si ella una mica mes que tu ..... de bon rotllo eh . vinga company fins diumenge
i no facis lluerterias a andorra

Wolf ha dit...

Moltes felicitats i per molts anys, JM!!!
M'alegro que no sortiu el diumenge que ve (demá). Aixi intentarè recuperar una mica del terreny perdut. Això sí, ferien falta MOLTS més caps de setmana sense sortir vosaltres per que jo recuperès la ventatge que porteu sobre mi. Ufffff...., avui he fet 5 hores "en solitari" i no us dirè pas els kms que he fet....quina vergonya!!! Records a tots!!! Ens veiem en la carretera...vosaltres en bici...jo en cotxe...

Vicente&Encarni ha dit...

Moltes felicitats, que passis un dia genial, a Andorra, amb fills, o sense...tan es....