diumenge, 13 de març del 2011

TERRA DE VOLCANS?

Hola companys,
sembla que ningú entrena, jajaja.
Avui he anat a veure el meu nen jugar a futbol i amb el sol que feia dic vaig a agafar la bici de carretera i fer una volta.
Al final 110 km Santa Pellaia, Romanyà i la Ganga, està prou be per anar a fer un vol.
Avu no tenia el dia bo i m’ha passat tothom fins hi tot el “carrito de los helados”i el “afilador”
El mes divertit a estat que just a dalt de Santa Pellaia m’ha trucat en Josep Mª per anar en bici, llàstima haurà de sortir sol com jo, doncs ja m’he adelantat.
No s’acava aquí les coincidècies, quan tornava a l’altura del Delfin Verde me trobo a l’amic Enric B. jajaja... Ningú entrena, be suposo que portava les saboroses mandarines per postres, jajaja.
Tampoc s’acava aquí i arriban a Torroella ara m’he trobo en Neil, que suposo ha anat a rodar una mica, jajaja
Els altres companys de biciamics sembla que ja avien decidit tampoc anar a fer La Volcans per por a la pluja, a veure on hauran anat a passejar ...
Per sort hem pogut aprofitar be el dia tant bo que ha fet avui, perquè sembla que torna el mal temps.
Salut i pedals
 
Narcís

4 comentaris:

Paco ha dit...

No pares mai...!!!
Entrenes més que els jubilats..!!

enric ha dit...

aqui el director de equip, va veure al vespre que l'aigua li arribava mes amunt de les soles i que les granotes cantaban el oliyu i va decidir que no anavam a la marxa,i i com que som una pinya apa a caseta.
com a comentat el nostre amic Narcis tothom a la seva bola, el Ferran i jo varem sortir el mati a cremar el alcohol que sens habia enganxat a la sang el dia abans ,
Ara esperem instruccions del capo per a veure que fem diumenge

Anònim ha dit...

Bé continuan em la crónica o les aventures d'aquesta Diumenge mogut ens deixem més amics que han vulgut sortir i no em pogut coincidir en Felix que ha sortit al matir llavors de fer em exit la Race andalucia i per la tarda en Carlos que suposo va anar a fer una visita a santa pelaia o no se quin port. Tambe comenta que si no m'equivoco L'Enric va sortir mati i tarda.Llavors com sempre a plorar,plorar,plorar .
Salut i pedalades companys.
Diumenge que bé si tot va be anirem cap fer Vins i Cava que falta gent.
Josep Mª

enric ha dit...

ni ha algun que vol anar a fer vins hi cava no sera que hi ha algun interes amb el vi o el cava?