dilluns, 9 de maig del 2011

els veteranos son els que els tenen mes ben posats

Ahir varem anar a fer terra de remenses una bona colla ,hi habia impulsos , montgrins , biciamics,futursesports i altres com de palafrugell i molts i molts coneguts ,varem coincidir amb la nostre amiga marisa i les noias de caldes de motbui,,tambe el amat pero aquet fent fotos que esperem ens les pasi.
com no podia esser de altre manera el mes veterano es el que els va tenir mes ben posats i va fer la llarga el nostre "DOCTOR"aixo si diu que ja desisteix de fer or sempre per poc pero no hi arriba mai aixo que no para ni a pitjar.
els altres varem anar fent junts menys el mestre que va anar a tope "lo unic es que encara no ha apres la lliço de poner bidon , sacar bidon i aixo que ho practica eh "perpo no hi ha maneras , la cosa li va anar justa de aigua .
A el Franqui un temps excepcional crec que 6 ,14 lo nostre enhorabona,despres varem anar a fer un dinar tots plegats ,el juan c, natalia,mamut i señora i filla, ferran ,josep mº, agusti,lluis frontonts ,i jo despres va venir el doctor a fer una cocacola "llastima de no fer or si no paga el dinar de tots , per mi que ho va fer espres".
Vinga nois la setmana que ve alguns a les goges i sobretot de bon rotllo



1 comentari:

Toni ha dit...

Al final vaig poder fer i acabar la llarga, va anar be 5h46m.