dimarts, 25 d’octubre del 2011

CICLOCROSS BEZIERS 23-10-2011


Bones companys, aquesta vegada ens hem tornat internacionals i hem anat a competir a Beziers (França), acompanyats per els dos David Payet, ja que varem anar tots junts amb la fogoneta d'en David.
El circuit estaba molt ben marcat i amb molt bon nivell de corredors, allà els horaris son molt diferents que aquí, fins a les 11:00 no ens varem inscriure, a les 11:30 varen corra els ecoliers, llavors una hora mes tard els benjamins, a les 13:15 els cadets on el nostre amic i company David va quedar 8é, a les 14:15 els juniors amb el campio del mon en Victor koretzky i la Miriam Nicole campiona de França, i finalment a les 15:15 varen sortir els Sub21,Sub23, elit, senior, master 30-40-50, total uns 64 o 65 corredors, una carrera molt disputada, amb fred, plugim i una durada de 50' per tots.
Encara no sabem en quina posició va quedar el nostre company Agusti, ja que la federació Francesa no te posades les llistes, pero realment va anar força bé.
També ens varem trobar amb altre gent de la nostra terra, la familia Cullell on el fill petit va quedar primer dels benjamins i uns companys de bicicletes Segu que faran el proper dia 6 de novembre el ciclocross a Les Franqueses del Valles.
De moment fins aquí es tot per avui, quan sapiguem els resultats ja els publicarem.
Salutacions i fins la propera.
Agusti, Victor i Anna

1 comentari:

enric ha dit...

ey nano aixo que estabas futut eh , no hi ha qui et pari , vinga a disfrutar i pasar-ho be enhorabona