dimarts, 8 de novembre del 2011

CX LES FRANQUESES DEL VALLES

Bones companys, el pasat diumenge 6 de novembre varem anar a Les Franqueses del Valles a disputar la primera cursa copa catalana de Ciclocross, on ens varen acompanyar la familia Payet i la familia Aguilera.
Pensavem que la pluja ens donaria una treva i que no en tindriem, ja que quan varem arribar nomes feia quatre gotes, la sorpresa va venir 20 minuts abans de començar on va començar a ploure de tal manera que varen suspendre la cursa durant 15 minuts, tots sota els paraigues, les carpes, els arbres, amb els xubasqueros posats esperant a veure que faria el temps.
Con que no va deixar de ploure la cursa va començar sota la pluja, fang, aire, realment molt divertit, ja que l'autentic ciclocross que es corra normalment a Belgica es amb aquest temps.
La sortida no va anar gaire bé i va tenir que remontar molts de llocs, finalment l'Agusti va quedar 17é de la general i 12é de la seva categoria.
En David Payet va quedar 3ér de la seva categoria Cadet i en Joan Aguilera 3ér de Sub23 que es amb la nova categoria que corra aquest any. MOLTES FELICITATS A TOTS per el gran esforç que varen tenir que fer corren sota la pluja i amb tot ple de fang.
El proper diumenge 13 de novembre tornem a anar a Beziers (França) amb el nostre inseparable company David Payet.
Salutacions i bones pedalades.
Agusti, Victor i Anna Maria

1 comentari:

enric bofill ha dit...

vinga nano que ja començas estar en forma felicitats i endevant