diumenge, 26 de febrer del 2012

LA SORTIDA DE LA TRAMUNTANA

Doncs bé, avui em tingut sortida i els principals escriptors, un a marxat a mitja ruta i l'altre deu estar fent anar la rentadora em els rodillos per preparar la quebrantahuesos, faré la crònica jo.
Avui a les 9 del matí ens trobem al caprabo som Ferran, Narcis, Agusti, Josep , Natalia (hem una costella trencada) Joan, Javi i quan ja eren les 9 i pensàvem que hi erem tots, a arribat l' Enric que ja pensàvem que no vindria, (com sempre diu, si no i soc ja podeu marxar,) "si vols fer la quebrantahuesos 2012 poder que t'espavilis si no els 3 segons que tens d'avantatge, te'ls treuran en un tres i no res" em fet les fotos de rigor, que ja les penjarà el nostre amic Enric. En Ferran em comenta "avui entrarà la tramuntana" i jo pensava collons si casi bé no es mou cap fulla o branca, be sortim direcció pals, però el pont ens trobem Wolf i bé em nosaltres. Hem anat a bon ritme fins a La Bisbal, en Joan i la Natàlia han marxat, a Corçà L'Enric també. Hem pujat la Pera a bon ritme però Javi, Wolf i Agustí ens han fet una petita demostració de com es puja a ritme fins a dalt, ens hem reagrupat i fins a Bordils Javi marcant un bon ritme, llavors direcció Madremanya també a bon ritme, a Madremanya en Ferran en ha deixat per llavors anar a fer 1 hora de correr (que això de les duatlons li ha agafat fort). Hem arribat a la Bisbal direcció la ganga un altre cop en Javi ens a fet una demostració (i ritme) que tots ens hem enganxat fins a dalt, un cop a dalt tornem a baixar per tornar cap a casa. Tot bé fins aquí, portavem un promig de 29.5 per hora però quan hem sortit de Peratallada ja començavem a notar la tramuntana i hem decidit de tirar recta sense passar per Torrent, em arribat a la cruïlla i en wolf a marxat direcció Pals, a ell sí que l'hi anat bé això de la tramunta (per llavors fer una horeta de correr, per relaxar els muscles). Però collons nosaltres direcció Torroella em la TRAMUNTANA DE MORROS només dir-vos que la mitja, un cop he arribat a casa a estat de 28.4 km/h ( a partir d'ara quan en Ferran digui que entrarà la tramuntana prendrem una altre direcció per evitar-la o que la tornada ens vingui de culs).

Molt bona sortida i la companyia collonuda.

companys salut i pedalades i us hi esperem a tots.
Josep

6 comentaris:

Narcís Nogué ha dit...

MOlt bona sortida, i molt bons companys. Haurem d'entrenar mes, però per començar no ha estat gens malament 107 km a molt bon ritme.
Salut i pedals

Ferran ha dit...

Jo només 75 kms., però he tret la carbonilla del tub d´escapament per la boca, cullons!
Molt bé companys!

Ferran ha dit...

Molt bon cronista JMª, continua aixis, felicitats! (Inés, tu també)

Paco ha dit...

Molt bé nois...!!! ja veig que li aneu fotent canya..!!!
Peró estic molt preocupat..... soc daltònic i més esteu matant la poca vista que hem queda..!!

NO VEO NA..!!!

Amat Artigas Personal Blog ha dit...

En breu amb vosaltres amb el tandemSTRONG!!! Salut i pedals desde Serinyà Biciamics! @Amatstrong.

Carlos Sáenz ha dit...

Muy buena la cronica Josep Mª!
Ya podemos estar relajados los que escribimos habitualmente. Ya tenemos quien coja el relevo!
Lamento haberme perdido la salida. Estaba esquiando, intentando romperme la otra mano para estar equilibrado...
Me tendré que poner las pilas porque si no en la QH voy a arrastrarme como los caracacoles y en vez de 3 segundos van a meterme 3 horas...