dilluns, 7 de maig del 2012

sortida amb secrets amagats

Avui em sortit una petita colla , no se que ha pasat . El Agusti deu anar rebentat entre que treballa ara i complir a casa se li deu fer gros . El Doctor se ens ha presentat quan ja tornavam de fer els dos ports amb una escusa ....., i aixo que sel veia suat i ell r que r que acabava de sortir de torroella , CARLOS TE VAMOS A PONER UN DETECTIVE PARA VER COMO ENTRENAS , ya tienes a todo el personal con la moska detras de la espalda . i encima te querias escaquear en Ullastret para no se que ....... i dandole palmaditas en la parte baja de la espalda .... menos mal que no es un video ..... es conya ehhhhhh Tothom estar molt i molt fort ( i ningu entrena ) el quico , el josep mª, el ferran que sembla un percheron amb aquellas potasas tant de corre se ha de veure algun lloc, el daniel que ell va fent pero quan te donas ja es alla sempre al costaqt de tots ,el wolf que el em trobat que ja venia de pals ara si li podrem dir aviat el hombre de acero i la natalia que ja volia girar a calonge per pujar ganga i cap a casa , pero ha seguit i molt be (menos mal que no ha vingut un que jo ser i surt a una foto ,per que si no encara i seriam ) Bueno amics i amigas la setmana que ve toca remenses , tothom estar nervios pensan amb la marxa jo nervios per que no ser que demanare de segon plat . jajajajaja. Apa els que vingeu ja ens veurem i sobretot de bon rotllo PD hi ha hagut censura a les fotos .

2 comentaris:

Carlos Sáenz ha dit...

De entrenar en secreto nada. Lo que pasa es que me levanté, me entró cagueta pensando en que iba a llover y me volví a la cama.
Joan: la foto refleja hasta donde llegó mi mano. O sea, que no bajó más...

Joan Coll ha dit...

Avera... Carlos, tu ya me entiendes aunque lo ponga en Català.
Avera nois si us entereu d'una vegada, Jo, en Joan NO soc el propietari de ningú, menys de la Natàlia, ella, la Natàlia és prou gran i intel·ligent per saber com i qui l'hi posa la ma a sobre, a mi no em doneu explicacions, a l'únic que l'hi tindríeu que donar seria si fos el cas a ella o al seu pare o mare, que da clar???
De bon rotllo!!!