dilluns, 13 de maig del 2013

terra de remenses

Aquet diumenge varem anar una colla a fer terra de remenses com cada any, encara que faltavan algus components dels grup i amics de bici. Varem sortir a les 6 cap a sant esteve den bas el Carlos , El Narcis , el Enric parals, el Josep maria i jo . alla varem trobar a molts amics de bici , el Joan , la Natalia , el Jep , la Mariona , el Ramon , Mamut i chicota , Toni i Gema el Quico i molts i molts altres . Cada un o va fer a la seva marxa alguns mes competitius que altres pero tothom la va acabar sense cap incidencia . molt bons temps per part de alguns felicitarlos tant si han asolit els seus reptes personals com si no la questio es que varem gaudir de un bon dia i despres del esforç amb algun amic que no la va fer el Ferran , Tonyi , Mireia , Agusti , Ana , Victor , Elsa varem anar a fotre un bon dinar a hostelets den bas on tenim tradicio de anar aquet dia . Bueno esperot que tothom se ho pases be dintre del patir i uin altre any ens trobarem alla a veure si un any som capaços de ferla tots junts i gaudir de un dia de marxa cicloturista. Apa de bon rotllo i fins la propera.

2 comentaris:

Wolf ha dit...

Hola BiciAmics i companys de fátiga. M'alegro per voslatres que vareu disfrutar de la "nostra" marxa cicloturista, la que tenim més a prop i que ja té nom propi a nivell nacional. Segueixo les vostres cróniques amb el "corazón partido": una part alegre ja que em fan recordar "casa meu" i experiencies molt maques i l'altre sentint-me molt lluny. Lo bó i dolent del mon d'internet. Us prometo no deixar aquest ejercici de "masoquisme"... ;#)))
Una abraçada i fins aviat!!!

enric ha dit...

vinga wolf que vagi be per aqui i sempre i ets present amb els nostres comentaris ,que si el viento te hace mas fuerte etc etc apa valent salud ipedelades i sobretot de bon rotllo