diumenge, 28 de febrer del 2010




Avui amb una temperatura molt bona ens em disposat a sortirun grup de 8 .


El Dani Zamora, el Osensei, el inspector de vidres (Marcel), el com sempre intrectable Josep Mª,el polifacetic Agusti,el Toni,el Wolf i jo.


Em sortit direccio cap a Pals on ens esperaba el (tarmac) que avui me han dit el nom i es diu Aloi un noi que fa de tot triatlons , mitjas i enteras maratons;em anat cap a Palamos al arribar a la altura de Calonge el amic Wolf ens a deixat per anar a fer la ganga per que habia de esser de hora a casa,Platja de Aro (on en Marcel avui no ha pogut fer cap inspeccio de vidres i pert lo tant tots amb el cul sense).


Tot seguit cap a Sant Feliu per començar a pujar direccio cap a Tossa (tothom al seu ritme i de bici escombra com no jo) avui gracies al bon dia que feia em pogut comprobar que els (lluerts )ja començan a treura el cap je je je .


A mig cami em agafat cap a Sant Grau i anar fent ,anar pujant com es pot , cal destacar que li e promes regalar al meu amic i company Agusti una cinta metrica per que pugui asimilar el asumte de les mesures amb metres ja que no esta una mica peix amb aixo , de part meva i del Dani li em de agrair per avisarnos del ultim repetxo (uns 200 metres ).


Em baixat força be i una vegade abaix a LLagostera el amic Marçel ens a deixat per anar a Girona i nosaltres em seguit cap a Sant Feliu i de tornada cap a casa , ens em aturat a reprovisionar aigua i xino xano cap a casa .


El amic Osensei es queixava una mica de les costellas i no sabia si acabar a quedarse a Palamos , pero al final ens a acompanyat fins el final (com un bon company que es , ja que espera als companys en els malts moments eh eh eh ) .


Osensei feia uns gestos una mica raros semblaba que feia anar les alas , uns ho han interpretat com si hagues agafat una (perdala )pero jo crec que volia dir que anava lleuger com un (perdal ), en tots els piques hi era(fins a la mort deia ell ) pero ha arribat enter a casa.


Un total de uns 110 kmts amb la companyia de uns bons amics ( segons qui )


Fins la proxima .

1 comentari:

Osensei ha dit...

has vist la foto??? el Dani fa cara de mala persona!!!