diumenge, 7 de febrer del 2010

sortida de dissabte 6 de febrer

Aquet dissabte eram una bona colla de ciclistas ,amics i companys de diferents clubs, uns per ana amb carretera i els altres per anar amb btt, entre tots 3 feminas , 1 a btt , i 2 a carretera.
La colla de btt an anat cap a les Gabarres a fer la conca amb algun de la tribu , que segur que se han pasat de allo mes be , a per cert no me apreteu tant al meu amic Enric T .
Nosaltres els de carretera varem anar cap a direccio Verges (que no se de que li ve el nom ) per enfilarnos cap a les Olives i direccio cap a la Escala , a Sant Tomas el nostre amic i company( el qual ens l'apreciem molt encara que no ho sembli) ens va deixar per anar cap a Torroella per que tenia algun asumpte familiar.
Nosaltres varem seguir fins la carretera de Figueras per anar cap a Riumorts i dirreccio cap a Castello a on fins arribar a Sant Pere es probocar una mena de serie que la carretera va quedar ben neta (per les llenguas que arrosegaben per terra, almenys la meva segur )a uns 54 qmts i les pulsacions (el aparell ja no les detecteva ) .
A part de aixo va hasta molt be , varem seguir cap Albons , Tor, Verges ( a on el nostre Osensei ens va deixar per anar directe cap a Torroella , nosaltres cap a Parlava (aqui a la carretera de Parlava a Ultramort el nostre amic el Juan va fer un atentat ecologista ,pero el Marcel ja li va fer veure que aquestes cosas no es fan que es ser brut , caca nen ), despres cap a Serra , Gualta , i cap a casa amb uns 90 qmts ( a la saca) .
Bueno nois (i noies) hi ha gent que ja sap lo que me costar escriure amb el teclat ( dos dits ) per aixo no me enrotllomes fins un altre .
A per cert a carretera eram l'Agusti, el Osensei, el Josep Mª, el Toni, el Juan el Marcel i de noies la Merce i la nostre Mascota ..........
A btt hi habia el Enric T, el Coll crec que dos de la Tribu i la Natalia segur que em deixo algu (perdoneu les molesties )

1 comentari:

Unknown ha dit...

Hola Enric:
Soc la mascota del bloc, avui he deixat sortir a en Ferran, per que he anat a esmorçar amb la meva neboda,així el diumenge que be podré sortir jo, jajajja, nen fas uns comentaris molt divertits, encara que només sapigues escriure amb dos dits, ahhh i soc una mascota molt i molt divertida, i sobre tot sense complexes, al final me tindreu que fer un maillot especial per a mi, que soc la vostra fan numero 1
petonarros
Tonyi