diumenge, 7 de febrer del 2010

sortida de diumenge 7 febrer

Avui força gent de diferents clubs ( pero tots bons companys i amics , com a de esser) tant de btt i carretera a la sortida del passeig que fa el cc montgri cada diumenge.
A btt el amic i company Santi a fer de serpa als de btt , en J diaz, el Pijoan, el Enric G , el Cabrera, el Salva, el Fabio, el Ayats i algu que segur em deixo sense voler .
A carretera eram 12 pero el Wolf i el Doctor an anat a fer una ruta una mica mes seria , la resta ,el Osensei el Dani ( el nou papa ) el Benitez, el Bala ,el Josep Mª, l'Agusti el Toni , el Enric T, el Javi ( que de carreteras ara hi enten molt mes )i jo i com si res dirrecio cap a Palamos per pujar la Ganga i tornar per Corça i Casavells i a Torroella .
a Corça el Josep Mª , l'Agusti ,el Toni i jo em anat cap a la Pera , Flaça , la pasera, Sant Jordi,Gauses,Camallera, les Olives, Verges, Ultramort, Parlava i pasant per el interior cap a Torroella , arriban a casa amb 99 qmts , lo cual fent una volta al poligon an fet 100 .
Quina sorpresa quan estaba obrin la porta de la nau a vingun el nostre company Ferran el cual habia sortit mes tard i xino xano a anat fins Sant Miquel de Fluvia pasant per els campings , aquet noi dintre de poc ja estara amb tots nosaltres al cap devant de la formacio ( quina pena oi tonyi je je je ) es conya .
A me ha sabut molt de greu que 1 membre de la sortida me ha dit que avui e chupat molta roda mentres ell me ha deixat tirat com una borilla al pujar a la ganga jajajaja.
Bueno companys , amics i coneguts tots , aqui hi ha molta conya i bon rotllo fins la propera i farça a les cames .