diumenge, 11 d’abril del 2010

sortida 11 de abril

Avui em sortit una bona colla , els de sempre mes els companys del montgri de montanya i 2 anglesos .
Eram el Marcel,el Sunyer,el Agusti,el Ferran,el Carlos S,el Toni,el Abdon,el Santi,el Pere P, el Rana,el Josepe,el Tomas, la Clara,el Anguila,el Fabio,2 Anglesos i no recordo a ningu mes ,si em deixo algu demano disculpas.
em anat a fer la ruta que estaba penjada al blog, cap a pujar Sant Pere de Roda , alla els nostres companys de montanya ens an deixat per tornar a baixar a Vilajuiga per esmorçar i nosaltres em seguit cap a Port de la Selva ,i a pujar Perafita, capa Roses ,Riumorts ,la carretera nova de Figueras a Verges i cap a casa , un total de uns 120 kms.
Cal a dir que el primer de arribar a a dalt a Sant Pere a estat el "set minuts " seguit del Toni, el angles i el maquina Sunyer i aixi fins tots ,(cal a dir que de la cara nord "miran cap Italia es veia pujar com una especia de boira , fum o vapor " , el nostre company Pere "el Rana " a pujat força be ja que era la seva 2ªsortida amb 6 mesos sense tocar la bici " molt be crarc ".
Em trobat molts pero molts ciclistas per tot arreu no se si sera la crisis o el bon temps ( ha el meu company de fatigas me ha esperat per pujar cap a Perafita mentres anava contan esparrecs (he que ningu vagui a buscarlos que ja em fet inventari).
Quan em sigut als voltants de Riumorts em sentit com el Doctor a saludat a 2 companys de feina"ia ia ia " i mes endevant ha esclamat "aiva la hostia un congreso de colegas" pero tots anavan sense bata "pero eran mes axurits " ( de bon rotllo) .
A la tonada he tigut un tiron i els companys me han tingut que ajudar a arribar fent tap ,per que ha mes teniem el "puto vent de caras " i com diu el Doctor , yo no conozco la tramontana ni el garbi ni el mestral ni ninguno que no sea el puto viento de caras " .
bueno companys ja posare fotos i fins la propera .

4 comentaris:

Toni ha dit...

Molt be Enric B una cronica molt xula ,pero jo no he vist en set minuts,jo he arribat amb l´Abdon de costat i no hi havia ningú mes alla.

Carlos Sáenz ha dit...

Espero que mis colegas, cuando vaya mañana a trabajar, no empiencen a rebuznar y darme cozes por haberles descubierto. Porque en realidad no estaban de congreso: venían de esos bares que tienen luces de neon que hay por la zona aquella, donde hay nenas escasas de ropa y que hablan idiomas (frances, griego, tahilandes...)

Toni ha dit...

Enric ara penso que ja se qui es en "set minuts".Fins la propera.

enric ha dit...

perdoneu amics i companys hi ha hagut un error amb els minuts i el "set minuts es el " nou minuts, es que la cosa no esta per perdre temps aixi com aixi ..........