dilluns, 18 d’octubre del 2010

cap de setmana diferent

Aquet cap de setmana varem sortir el disabte amb carretera el Agusti el Josep Mª i jo per anar a rodar i el mateix tems el nostre amic agafa fondo per anar a competit a ciclocros , en total varem fer uns 80 i pico i unes 3 hores .
El diumenge el nostre colega Agusti anava a fer alguna lluerteria (i es que algo se li ha enganxat de segons qui ), el nostre company Josep Mª teniaq asumptes familiars i no podia venir ,o sigui varem decidir que aniriam amb els de montanya del Montgri.
Eram 9 , el Santi (sherpa )el Pere P (ceramicas )el Fabio (faboses)el Abdon (el poma)el Pepe (peugeot)el Josepe (el euro )el Jordi (el lucero )el Ferran (el bicis ) i jo .
Varem sortir una mica tard ja que al Jordi se li habia posat una mica xula una parenta de la lucera (i es que tenen un caracter ),varem anar cap a direccio Verges per anar fent caminets i quan voliam fer algun corriol apa tot brut , i a recular (i es que esta la montanya que fa bpena .
A les fotos ja veureu per que ni ha algun que els marges no els troba (amb els esmorças que es foten ,i aixo que deia que no tenia gana ), altres que buscaban bolets esperan els rezagats com jo que sempre vaig a la cua, el Pepe va trobar un robello que a la hora de esmorçar ens varem partir (el que el va tallar os ben asseguro que va tenir-hi que posar-hi collons i paciencia (pero tothom el va tastar).
Varem anar a esmorçar a Sant Jordi , alguns beicon amb ous altres cançelade amb ous altres cançalada (com aquell que diu un tentenpie).
El Ferran i jo despres de esmorçar varem anar directe cap a casa per que teniam compromisos i els altres varen acabar la ruta .
Molt bona companyia i molt bon rotllo
A en Pere P ens va convidar a una ampolla de cava per el seu cumple (el qual tambe li varem cantar la canço

1 comentari:

anna ha dit...

bones company,el vostra company Agusti ahir va decidir anar a comprovar la temperatura de Vallter des Camprodont i el de Coll d'Ares, per anar-se preparant per el debut dintre de 3 setmanes. Ja us anirem informant de com va tot.
Salutacions