dilluns, 8 de novembre del 2010

1ª Cursa Les Franqueses del Valles 2010

Diumenge 7 de novembre, 7:00 am carretera direcció Les Franqueses del Valles, però abans parada a Celrà per recollir al nostre preparador el Sr. Amat, que va decidir acompanyar-nos per fer una mica de xafardeig entra tots els seus amics i coneguts (coi aquest noi es més conegut que el conejo de la Loles, tothom el saluda).
Una vegada arribem fem reconeixament del recorregut, una mica d'escalfament i a les 10:45 am comença el gran aconteixament, nervis a tope, tremolava fins i tot la bicicleta (pero de fred, ja que d'aire no en feia gens) però en un moment allò va començar a agafar temperatura en la primera volta.

Renoi com van aquests masters, tots son un profesionals i et passen sense dir ni hola, tonto l'ultim, no se quantes voltes va realitzar ja que varem perdre el conte, tant el veiem a la pujada, en una baixada, fen salts entre mig dels obstacles, com fen ziga-zaga entre mig dels arbres, realment divertidissim, i molt animat ja que el seu fill era l'únic nen que es sentia cridar tant al seu pare com a tots els altres corredors que va coneixar gracies a l'Amat.

Finalment va quedar 14er de un total de 23 corredors, segur que per la propera intentara fer-ho millor ( ja que molts aniran a disputar el campionat a Zamora i nomes quedaran els mes dolents per disputar la cursa jajajajaja).

Bueno companys, no us preocupeu que us continuare explicant les aventures i desventures del vostre company.

Salutacions i bones pedalades.

Anna Maria Gonzales

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ets un grac 14er esta molt be altres no haurien ni acabat o hagesin posat quansevol escusa ,una averia , em trobo malament etc.
Segueix aixi company que lo millor de tot es fer el que un li agrada i mes amb companyia dels seus
felicitats , ah hi si la proxima quedas mes be no es per que els bons van a zamor si no per que et tenen po.enric b

Anònim ha dit...

Molt bé familia,Agusti continua aixis que els resultats ja vindran.
Anims Josep Mª

Osensei ha dit...

Agustí a topEEE!

Carlos Sáenz ha dit...

Agustí, desde que te "chisparon" estas que te sales!
Yo, creyendo que iba a mejorar, he intentado chisparme de forma casera con unos cables pelaos y lo único que he conseguido es que por las noches me ilumino como un Gusiluz...
Que te vaya bien en las próximas carreras!