dimecres, 8 de desembre del 2010

1ér Ciclocross Ciutat de Tortosa i Amposta

Bones Biciamics, aquest cap de setmana varem marxar cap a terres de l'Ebre a prop de Sant Jaume Denveja per cel·lebrar dues curses de Ciclocross, diumenge a Tortosa i dilluns a Amposta.

Varem anar al camping la Tancada (realment molt petit, sense gaires serveis ja que no estan preparats per que hi vagi gaire gent, pero realment molt divertit), allà ens varem trobar amb la familia Aguilera que portaven a en David Payet, a la familia Alvarez (company d'en Joan), a en Bernad del Pino (Master 50).

No varem haber de matinar tant com a les curses anteriors, ja que estaven a 30 min de on es cel·lebraben les curses, (es molt d'agrair).

Diumenge varem anar a Tortosa, el circuit era molt planer i molt rapid, al mati quan ens varem aixecar pluvia una mica i abans de la cursa també, aixó va fer que el ferm estigues moll i la recta que hi havia just pasada la meta era una mica perillosa per alguns, ja que va haver-hi gent que va caure però per sort ningu es va fer mal.

Hi havia uns trams de grava de riu, ja que era al costat de l'Ebre i l'ho altre era terra forta sense gaire complicació, unes quantes escales i algun que altre taulons per saltar, no hi havia gaires participants però els que hi varem anar realment va ser molt maco.

En finalitzar la cursa va entrar 7é de la seva categoria, entrant 1ér en Pere Joan (Master 40), en Joan Aguilera 1ér i en Gerard Alvarez 2on de Juniors, en David Payet 3ér dels Cadets i en Bernard del Pino 1ér de Master 50.

A la tarda varem anar a fer una mica de turisme amb el nen a Sant Carles de la Rapita i llavors cap a sopar al camping i preparar-nos per el dia següent.

Dilluns va tocar anar cap a Amposta a cel·lebrar el 1ér Ciclocross Ciutat d'Amposta, era un circuit de Motocross, més petit que Bellpuig i no amb tanta dificultat com allà, tenia uns quants salts, uns quants obstacles, un parell de rectes llargues d'asfalt i alguna que altre trampa, també era molt rapid i molt divertit.

L'esforç del dia anterior va passar una mica de factura a les cames, ja que cap a les ultimes voltes varem començar a fer una mica de mal i fallar les forces, aixó va fer que quan faltava una volta per el final en Joan Aguilera el dobles i fes una volta perduda.

Va quedar 9é de la seva categoria amb una volta perduda, en Joan Aguilera va torna a quedar 1ér dels juniors, en Pere Joan 1ér dels master 40 i en Del Pino 1ér dels master 50.

Tot va anar molt bé, ens ho varem passar molt divertit ja que ens coneixem entre tots els que sempre coincidim a les curses i ens expliquem les impresions que hi ha hagut en cada cursa.

Ara ja ens estem preparant per el dia 19 anar a Sant Julia de Vilatorta (campionat de Catalunya), on s'espera que hi hagi moltissima més gent que en aquestes ultimes proves.

Salutacions

Agusti, Victor i Anna Maria

Us adjunto link on podeu trobar les fotos realitzades aquest cap de setmana

http://picasaweb.google.com/108366438739005229241/TortosaAmposta?feat=directlink

3 comentaris:

Ferran ha dit...

Enhorabona a tot:
Realment esteu fets un crak, deunidó quina setmana de cursa, petons familia i un altre per tu client, jajajja

Tonyi ha dit...

Heyyyy, que la del peto soc jo la Tonyi, m'he oblidat de posar el nom, no sigui que hi hagin mals entesos, i penseu que en Ferran ja te que anar al Natu,tu ja m'entens Anna jajjja

enric ha dit...

enhorabona crac deu ni do aguantar dos dias a tope jo ja esteria rostit amb mig .
felicitats a tota la familia que tambe se ho mereixen per aixecarse de hora i pasar fred .