diumenge, 23 de gener del 2011

tothom te fred

Avui tothom sentia la fred als osos,inclos el Juan "el noi que semble que no te mai fred avui tenia la pell de pollastre,aixo si amb maniga curta.
Alguns no se han aixacat del llit,altres em anat a fer la foto de club amb el club ciclista montgri,els quals hi habia alguns a carretera i alguns a montanya, jo no he pogut per culpa de alguna curva malt posada"jo crec que me la varen cambiar de ma".
Poca gent a la foto pero com sempre se ha fet.
Desde aqui donem la enhorabona al nostre amic el Toni i la seva dona la Gemma que han sigut pares la vesprada del disabte alla a les 8 ,de una nena ,segons sabem tot ha anat be"FELICITATS".
El Ferran a esmorçar a veure si es posa la tensio be amb alguna xuia i butifarra,el Agusti deia que el llit el trobava a faltar,el Josep Mº que contesta al telefon entre somnis,el Carlos ni noticia,el Felix no li em vist ni l'ombre,el Narcis segur que pasant fred, i aixi anar deixan bufar la poca tramuntana que queda.
Vinga fins la proxima i a veure si ens pasem la fred que la edad no perdona i alguns os feu vells a mes ben dit grans........




EL UNIC QUE TENIA ESCUSA FELICITATS TONI I GEMMA.
De sortida del 18 de julliol 2010

1 comentari:

Toni ha dit...

Grácies companys, ben trobada la foto amb l´amic Felix.Un plaer.
Tambe dir tot i tots (tres) OK.. :)
Fins aviat