dilluns, 21 de febrer del 2011

tenim la mascota una mica mes .................

SI DURAN EL DIA DE DEMA VEIEU A LA" MASCOTA" DE BICIAMICS O SIGUI LA UNICA (per que varen trencar el motllo),LA INCOMPARABLE (per que no hi ha res que comparar ),LA MILLOR ENTRE LAS MILLORS (quan esta sola ).

LA TONYI

DEMA ENS FA UN ANY MES ,JA LA PODEU FELICITAR QUE NO SE ENFADA PER RES DEL MON .
QUANS EN FA ? AIXO JA OS HO DIRA ELLA SI VOL SI NO JA OS HO DIRE JO A LA PROXIMA CRONICA,I SI NO LI PODEU PREGUNTAR AL ROSSI (THE DOCTOR)JA JAJA JA JA JA

PER MOLTS ANYS GUAPA ETS UNA TIA COLLUNUDA I ESTIG MOLT CONTENT DE ESSER AMIC TEU ENCARA QUE A VEGADES ENS DIGUEM DE TOT , QUE PASIS UN BON DIA DE CUMPLE JUNTAMENT AMB AQUELL NOI ,EL FERRAN EL QUAL TE AGUANTA FA MOLTS I MOLTS ANYS..........., I AMB LA PEQUE DE LA FAMILI LA MIREIA,

SOBRETOT DE BON ROTLLO MOLTES I MOLTES FELICITATS I QUE POGUIS ESSER MOLTS MES ANYS CARIYOSAMENT LA NOSTRE "MASCOTA"..


De sortida i calçotada amb la gent de bascara

5 comentaris:

Ferran ha dit...

Jo, felicito a la mascota de Biciamics, felicitats bitxo!

Vicente&Encarni ha dit...

MOLTES FELICITATS, MASCOTA, que segur no en trobaran cap millor.
I tu Ferran, més val una com la que tens, que dos més joves.....dos ja son masses, i segur que no podries amb elles...jeje, si ja amb una et costa!!!!!!

Tonyi ha dit...

Gracies nens, ja tinc el número d'en Rossi, la primera paraula va dirigida al dinosaure de l'Enric, gracies bandarrot per felicitarme encara que sobra la foto ehhh jajaja,i gracies a tu per ser el meu amic, a Vicente i la Encarni dir.li que es veritat a on volen conseguir una mascota mes divertida que jo, a cap lloc.
Gracies a tots els que m'heu felicitat, molts i molts de petons
muacccsss

anna maria ha dit...

Moltes felicitats, ja saps que a la mascota sempre s'ha de cuidar molt bé, que t'ho passis molt bé amb companyia dels teus.
Petonarros de la famili

Carlos Sáenz ha dit...

Felicidades Tonyi, que cumplas muchos mas y sigas con ese buen humor. Besos