dilluns, 6 de juny del 2011

marxa de capmany dels biciamics bikers

CRÒNICA CAPMANY

Hola biciamics i biciamigues avui us farem la crònica d'una marxa de l`alt empordà,capmany.El senyor Jep ens ha trucat a 1a hora(les 7 del matí...)per saber si hi anavem.El servei tècnic ha volgut sortir amb temps(jaja) una mica més i arribem abans que els organitzadors.
Hem sortit a les 9:30 i la paparatzi que s'havia adelantat per tirar millors fotos una mica més i no ens veu passar(sort que li hem fet un crit i ens ha enganxat al vol).Era un circuit amb pista forestal i alguns corriols de sota bosc.
Saltant i aixecant la roda per un camí ,m'he trobat una bassa,pensant-me que era una bassa poc fonda me n'hi he anat de caps i sorpresa!!(si ho arribo a saber porto el tubo i les ulleres d'anar a sota aigua)en cavi l'espavilat del servei tècnic ha passat pel costat de la bassa,a certa edat ja no es pot fer el burro amb els ossos,es poden rovellar jajaja.
Hem arribat tan aviat que els organitzadors tot just anaven per preparar l'arribada a meta.No tenim la foto d'arribada perquè la paparatzi no ha tingut temps d'obrir la càmera,es pensava que haviem fet avaria.Al cap d'un moment ja ha arribat la mariona i tot seguit l'anna.Després hem anat a fer un massatge tots quatre.
AL FINAL POL POSITION I CAP A CASA.

SALUT I PEDALADA